Labda classic Kong kutyajáték

KONG Classic M (T2)

KONG Classic M (T2)

3 669 Ft

... ; erősíti és tisztítja a fogakat.Használható labda helyett; különleges pattogását imádják a kutyák! ... Classic XL: 27-41 kg - 12;5 cmKONG Classic L: 13-30kg - 10 cmKONG Classic M ...

  • Gyártó: KONG
Megnézem arrow_forward

Kong kutyajáték újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kong kutyajáték

A Kong kutyajáték kínálatában számos típusú interaktív kutyajáték található. Ezek közé tartoznak például a rágókák, a labdák, a csontok és a puzzle játékok. Mindegyik játék különböző nehézségi szintekkel rendelkezik, így minden kutya megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot. A Kong játékok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú élettartammal rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy kedvence sokáig élvezheti majd a játékot.

A legjobb logikai kutyajáték a Kong kínálatában az a Kong Classic játék, amely kiválóan fejleszti a kutya logikai képességeit és segít a szórakoztatásában is. A Kong Classic játék különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a kutya kényelmesen és biztonságosan játszhasson vele, miközben élvezi a játék izgalmait. Ajánljuk ezt a játékot minden kutyatulajdonosnak, aki szeretné fejleszteni kedvence logikai képességeit és egyben szórakoztatni is.