Mini szíves minden feel Dildo

Feel the Magic Shiver - Szíves anál dildó (fekete) - öko kiszerelés

Feel the Magic Shiver - Szíves anál dildó ...

2 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... útmutató letöltése (PDF) Feel the Magic Shiver - Szíves anál dildó (fekete) - öko kiszerelés termék ára csak 2990. Ingyenes szállítás minden terméknél! A férfi ...

  • Gyártó: Magic Shiver
Megnézem arrow_forward

Dildo újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Dildo

Mivel minden pár más és más igényekkel rendelkezik, így nehéz egyetlen típust ajánlani. Azonban fontos, hogy mindkét fél kényelmesen érezze magát és élvezze az élményt. Érdemes olyan terméket választani, amely könnyen tisztítható és biztonságos anyagból készült. A méret és forma szintén fontos szempont, hiszen mindenki más preferenciákkal rendelkezik. Ajánlott előzetes beszélgetés a partnerrel, hogy kiderüljön, milyen típusú termék felel meg a legjobban az igényeiknek.

Ahhoz, hogy a dildókat tisztán tartsuk, fontos, hogy rendszeresen és alaposan tisztítsuk őket. Ehhez használhatunk meleg vizet és szappant, vagy speciális tisztítószereket, amelyeket a szexshopokban lehet beszerezni. Fontos, hogy a tisztítás során alaposan eltávolítsuk az összes szennyeződést és baktériumot, hogy ne okozzanak fertőzést vagy irritációt a használat során. Ne felejtsük el, hogy minden dildót külön kell tisztítani, és ne osszuk meg másokkal, hogy elkerüljük a fertőzésveszélyt.