édesítő n&z cukor, édesítők

N&Z kókuszvirágcukor 1000g

N&Z kókuszvirágcukor 1000g

2 330 Ft

N&Z kókuszvirágcukor 1000g Kókuszvirágcukor természetes, növényi édesítő, párolási folyamattal készül. A begyűjtött kókuszvirágok nektárjait alacso

Megnézem arrow_forward
Németh és Zentai Kft. N&Z Eritrit 1000 g

Németh és Zentai Kft. N&Z Eritrit 1000 g

1 429 Ft

... cukorpótlót! Minden diétázónak kivételes alapanyag a konyhában ez a kalóriamentes édesítő. A N&Z Eritrit cukorpótló íze kissé hűs és édes.

  • Gyártó: Németh és Zentai Kft.
Irány a bolt arrow_forward
Németh és Zentai Kft. N&Z Eritrit 500 g

Németh és Zentai Kft. N&Z Eritrit 500 g

793 Ft

... tökéletes alternatíva a 0 glikémiás indexű és kalóriatartalmú édesítőszer, melynél nem tapasztalunk utóízt. A N&Z Eritrit külsőleg hasonlít a hagyományos cukorrépából készült ...

  • Gyártó: Németh és Zentai Kft.
Irány a bolt arrow_forward
Németh és Zentai Kft. N&Z Xilit 500 g

Németh és Zentai Kft. N&Z Xilit 500 g

1 349 Ft

... felszívódó édesítőszer csökkenti az étvágyat, késlelteti az éhségérzetet. Az EU gyártású cukorpótló biztonságosan fogyasztható felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. A N&Z Xilit ...

  • Gyártó: Németh és Zentai Kft.
Irány a bolt arrow_forward
Németh és Zentai Kft. N&Z Kókuszvirágcukor 500 g

Németh és Zentai Kft. N&Z Kókuszvirágcukor 500 ...

1 230 Ft

... . Nem hiányozhat konyhájából a N&Z Kókuszvirágcukor, ha mennyeien finom karamellára vágyik. A természetes, 100%-ban növényi édesítőszer a kókuszpálma virágának nektárjából készül ...

  • Gyártó: Németh és Zentai Kft.
Irány a bolt arrow_forward
Németh és Zentai Kft. N&Z Gyümölcscukor 1000 g

Németh és Zentai Kft. N&Z Gyümölcscukor 1000 g

1 269 Ft

A hagyományos répacukor kiváltására szolgáló gyümölcscukor. Magas édesítő erejű, sütés és főzés során sokoldalúan alkalmazható, főként süteményekhez, krémekhez.

  • Gyártó: Németh és Zentai Kft.
Irány a bolt arrow_forward

Cukor, édesítők újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Cukor, édesítők

A kristálycukor és a porcukor közötti különbség az, hogy a kristálycukor nagyobb kristályokból áll, míg a porcukor finomabb, por állagú. Emellett a porcukor általában finomabb és édesebb ízű, míg a kristálycukor kissé keményebb és kevésbé édes. Azonban mindkét típus alkalmas édesítésre, és a felhasználásuk függ az adott recepttől és az egyéni ízléstől.

Az alternatívák a hagyományos cukornak között szerepelnek a mesterséges édesítőszerek, mint például az aszpartám, szacharin és szukralóz, valamint a természetes édesítők, mint a stevia, eritritol és xilit. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezeknek az alternatíváknak is lehetnek mellékhatásaik, és a mértékletesség mindig kulcsfontosságú.

A legjobb minőségű cukor függ attól, hogy milyen célra szeretnénk használni. Ha például süteményeket készítünk, akkor a finomított cukor lehet a legmegfelelőbb választás, míg ha egészségesebb alternatívát keresünk, akkor érdemes inkább a természetes édesítőszereket, mint például az agavé szirupot vagy a mézet választani. Fontos azonban, hogy a cukor mennyiségét mindig mértékkel használjuk, hiszen túlzott fogyasztása egészségügyi problémákat okozhat.