Mismatch ash kulacs

Equa kulacs, Mismatch Ash - 750 ml

Equa kulacs, Mismatch Ash - 750 ml

5 900 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... kívántuk ezzel szélesíteni: a Mismatch üvegkulacsok egyszerű; letisztult dizájnja és ... férfi vásárlóinknak is ajánljuk!  A MISMATCH kulacs űrtartalma 750 ml  Boroszilikát ...

  • Gyártó: Equa
Megnézem arrow_forward

Kulacs újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kulacs

Az edzéshez vagy túrázáshoz ajánlott kulacs mérete függ az egyéni igényektől és a tervezett tevékenységtől. Általánosságban elmondható, hogy legalább 500 ml-es kulacsot érdemes választani, de ha hosszabb túrára vagy intenzív edzésre készülsz, akkor érdemes nagyobb, akár 1 literes kulacsot is beszerezni. Fontos azonban, hogy a kulacs kényelmesen elférjen a hátizsákban vagy a kézben, és könnyen tisztítható legyen.

A sportoláshoz ajánlott kulacsok általában olyan kupakkal rendelkeznek, amelyek könnyen nyithatóak és zárhatóak, így nem kell aggódni a folyadék kifolyása miatt. A legnépszerűbb típusok közé tartoznak a szívószálas, a csavaros és a flip-top kupakok. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kulacs mérete és anyaga is fontos szempont lehet a sportolás során. Válassz olyan kulacsot, amely kényelmesen elfér a sporttáskádban, és amelynek anyaga tartós és könnyen tisztítható.