Milyen tacskó kitűző, jelvény

Tacskó kitűző

Tacskó kitűző

2 499 Ft

szállítási díj: 999 Ft

... szettedet, hiszen a kukucskáló tacskó motívumával varázsolja különlegessé a megjelenésed ... kétes eredetű termékeket! További tacskós termékeinket ide kattintva tekintheted meg ...

Megnézem arrow_forward

Kitűző, jelvény újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kitűző, jelvény

A kitűzők számos típusa közül lehet választani, például virágokat, állatokat, csillagokat, sportcsapatokat, hírességeket és sok más dolgot ábrázoló változatokat. Továbbá léteznek díszes, elegáns vagy vicces kiegészítők is, amelyek egyedi megjelenést biztosítanak. A kitűzők anyaga és mérete is változó lehet, és általában nagyon széles árkategóriában kaphatók, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

A kitűzők többféle méretben és formában kaphatóak, az elérhető választék széles skáláját kínálja. A méretek általában az átlagos zsebméretre, vagy a nagyobb, látványosabb kitűzőkre terjednek ki. A formák között találhatók kerek, ovális, szögletes és egyedi, fantázia formák is, attól függően, hogy milyen stílust szeretne megjeleníteni. Az elkészített egyedi tervek alapján azonban bármilyen forma elkészíthető.