Anime ant nernia kitűző, jelvény

Nernia krónikái

Nernia krónikái

3 992 Ft

... vagy, minél inkább cserbenhagyod a barátaidat, minél álságosabban viselkedsz, annál több pénzt harácsolhatsz össze és annál több politikai kapcsolatot építhetsz, amire szükséged is ...

Megnézem arrow_forward

Kitűző, jelvény újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kitűző, jelvény

A kitűzők többféle méretben és formában kaphatóak, az elérhető választék széles skáláját kínálja. A méretek általában az átlagos zsebméretre, vagy a nagyobb, látványosabb kitűzőkre terjednek ki. A formák között találhatók kerek, ovális, szögletes és egyedi, fantázia formák is, attól függően, hogy milyen stílust szeretne megjeleníteni. Az elkészített egyedi tervek alapján azonban bármilyen forma elkészíthető.

A kitűzők tisztítása és karbantartása érdekében fontos, hogy időnként megtisztítsuk őket a por és szennyeződések eltávolítása érdekében. Ehhez használhatunk egy puha kefét vagy ruhát, amelyet enyhén nedvesítettünk. Ha a kitűzőnk ékszer, akkor ügyeljünk arra, hogy az ékszer tisztítására szolgáló terméket használjuk. Fontos, hogy kerüljük a kitűzők nedvesítését, mert ez károsíthatja az anyagát vagy a festését. Tárolásukkor pedig ügyeljünk arra, hogy ne érintkezzenek egymással, hogy ne karcolódjanak vagy sérüljenek.