Fél gokart

KicsiKocsiBolt Pedálos Gokart G208 piros 11908

KicsiKocsiBolt Pedálos Gokart G208 piros 11908

54 130 Ft

... Saját tömeg 13 kg max. Betöltés 30 kg Fék kézifék FELSZERELÉS ülés Műanyag állítható Kerekek fújható Pedal Go Kart G208 Red ...

  • Gyártó: KicsiKocsiBolt
Irány a bolt arrow_forward
KicsiKocsiBolt Pedálos gokart G18 zöld 10566 Összeszerelve, szentendrei bemutatótermünkben átvehető

KicsiKocsiBolt Pedálos gokart G18 zöld 10566 ...

56 140 Ft

... Saját tömeg 14 kg Max. terhelhetőség 50 kg Fék kézifék Felszerelés Ülés Műanyag állítható Kerekek fújható

  • Gyártó: KicsiKocsiBolt
Irány a bolt arrow_forward

Gyakran ismételt kérdések - Gokart

A gokartozáshoz számos biztonsági felszerelés szükséges, mint például a sisak, kesztyű, könyökvédő, térdvédő és lábvédő. A sisak kiválasztásakor fontos, hogy megfelelő méretű legyen és a biztonsági előírásoknak megfelelően legyen kialakítva. Az egyéb védőfelszerelések is nagyban hozzájárulnak a biztonságos gokartozáshoz, így javasoljuk, hogy mindig használjuk ezeket a felszereléseket. Emellett fontos, hogy a gokartot biztonságos helyen használjuk, körültekintően vezessünk, és betartsuk az összes biztonsági előírást.

A gyerek gokart vásárlása során fontos figyelembe venni a gokart méretét és súlyát, az állítható ülést, a biztonsági öveket, valamint a védőburkolatot és a fékeket. Továbbá ajánlott olyan gokartot választani, amely megfelel a gyermek életkorának és képességeinek, valamint tartós anyagokból készült és megfelelően karbantartható. Az E-E-A-T elveinek megfelelően szakértői tanácsokat érdemes keresni és megbízható forrásokból tájékozódni a választás előtt.