Mennyezeti inti Led lámpa

INTI IP44 9W LED fürdőszobai mennyezeti lámpa változtatható színhőm., fényerőszab. 3évG

INTI IP44 9W LED fürdőszobai mennyezeti lámpa ...

3 290 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... egyéb álmennyezet felett mindössze 40 mm (!) helyre van szükség. Az INTI© IP44 LED mennyezeti lámpa ... és 650 lumen fényáramával erősebb fényű, mint egy 50W-os halogén szpot. Tipp: ...

Megnézem arrow_forward

Led lámpa újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Led lámpa

A hálószobába illő mennyezeti lámpa stílusa függ a szoba általános hangulatától és a személyes preferenciáktól. Ha a szoba modern és minimalista, akkor egy egyszerű, letisztult lámpa lehet a legjobb választás. Ha a szoba inkább hagyományos vagy romantikus, akkor egy díszesebb, esetleg kristályokkal díszített lámpa lehet a megfelelő választás. Fontos, hogy a lámpa megfelelő mennyiségű fényt adjon, de ne legyen túl erős, hogy kellemes hangulatot teremtsen a szobában.

Az étkező méretétől függően érdemes kiválasztani a megfelelő méretű mennyezeti lámpát. Általánosságban elmondható, hogy nagyobb étkezők esetén nagyobb lámpák ajánlottak, míg kisebb helyiségekben kisebb lámpák lehetnek ideálisak. Fontos azonban figyelembe venni az étkező stílusát és a lámpa funkcióját is, például hogy csak dekorációként vagy fő fényforrásként is szolgáljon. Ajánlott a lámpa magasságát is figyelembe venni, hogy megfelelő mennyiségű fényt biztosítson az asztalra és a környező területre.