Kutyariasztó spray – 7. oldal

Kutyariasztó

Kutyariasztó

5 990 Ft

Ultrahangos kutyariasztó. ⇒ Támadó szándékú kutyák esetében használhatod.

Irány a bolt arrow_forward
Novasol PintyPlus Evolution vizes bázisú festék fényes RAL2004 spray 400 ml

Novasol PintyPlus Evolution vizes bázisú festék ...

3 890 Ft

szállítási díj: 2 400 Ft

  • Gyártó: Novasol
Irány a bolt arrow_forward
Tickless Pet Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó kisállatoknak, bézs

Tickless Pet Ultrahangos kullancs- és ...

6 990 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

Tickless Pet  Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék kutyák, macskák és más házikedvenceknek, bézs színű A kullancsok és bolhák sok veszélyes betegséget ...

  • Gyártó: Tickless
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward
Védőlakk, Urethan 71, CRC 75013-AA, 400 ml

Védőlakk, Urethan 71, CRC 75013-AA, 400 ml

9 090 Ft

Urethan 71Jó tapadásIdőjárásállóLevegőn száradó egykomponensű poliuretán alkidgyanta lakk. Átlátszó védőlakk kiváló szigetelő tulajdonságokkal. Tartósan jó ...

Irány a bolt arrow_forward
Novasol PintyPlus Evolution vizes bázisú festék fényes RAL6018 spray 400 ml

Novasol PintyPlus Evolution vizes bázisú festék ...

3 890 Ft

szállítási díj: 2 400 Ft

  • Gyártó: Novasol
Irány a bolt arrow_forward
Trixie anti Kot 500ml

Trixie anti Kot 500ml

2 990 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

Anti - Kot  - Helytől távol tartó folyadék kültéri használatra  Távol tartja a kutyákat és a macskákat a járdáktól kertektől. Használati utasítás: Használat ...

  • Gyártó: Trixie
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward

Legnépszerűbb keresések - Kutyariasztó spray

Kutyariasztó spray újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kutyariasztó spray

A kutyariasztó spray hatékonysága függ a körülményektől és a kutyák egyéni viselkedésétől. Azonban, ha megfelelően használják, akkor segíthet a kutyák távoltartásában és a védekezésben. Ajánlott azonban, hogy a spray használata előtt konzultáljon egy szakemberrel, hogy biztosan megfelelően alkalmazza.

A kutyariasztó spray általában tartalmaz olyan összetevőket, mint például a kapszaicin, amely kellemetlen érzést okoz a kutyák számára, valamint olyan illatanyagokat, amelyek elriasztják őket. Az egyes spray-k összetétele azonban eltérő lehet, ezért érdemes alaposan utánajárni a vásárlás előtt.

A kutyariasztó spray használatának káros hatása lehet a kutyákra és az emberekre egyaránt. A sprayben található vegyi anyagok irritálhatják a kutyák bőrét és szemét, valamint légzőszervi problémákat okozhatnak. Emellett a spray használata stresszt és félelmet okozhat a kutyákban, ami hosszú távon negatív hatással lehet az állatok viselkedésére és egészségére. Ezért érdemes alternatív megoldásokat keresni a kutyák távoltartására, mint például a kerítés vagy a kutyapóráz.

A kutyariasztó spray használata során fontos, hogy először is meggyőződjünk arról, hogy a spray alkalmas-e a kiválasztott célra. A sprayt célszerű a kutyák számára érzékeny területekre, például az orrukra vagy a szemükre irányítani. Az alkalmazás előtt mindig olvassuk el a használati utasítást, és tartsuk be az abban foglaltakat. A sprayt csak szükség esetén használjuk, és mindig tartsuk magunknál, ha kutyákkal való találkozásra számítunk. Ne használjuk a sprayt játékra vagy viccelődésre, mert ez sérülést okozhat a kutyának és másoknak is.

A kutyariasztó spray hatása általában rövid távú, és általában csak azonnali hatást fejt ki a kutyákra. Azonban, ha rendszeresen használjuk, akkor hatékony lehet a kutyák távoltartásában. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden kutya egyedi, és lehet, hogy egyeseknek kevésbé hatékony a spray, míg másoknak hatékonyabb. Emellett fontos, hogy a spray használata csak egy eszköz a kutyák távoltartására, és nem helyettesítheti a megfelelő kutyakiképzést és -nevelést.